Úvod

Strojírenská výroba nejvyšší kvality

Naše strojírenská výroba využívá nejnovější technologie obrábění, frézování, soustružení, broušení, svařování, slévárenství a metrologie. Obchodně zastupujeme české strojírenské firmy, které jsou schopny dostát požadavkům nejvyšší kvality.

Naše strojírenská výroba využívá nejnovější technologie obrábění, frézování, soustružení, broušení, svařování, slévárenství a metrologie. Na základě dlouhodobých zkušeností v oblasti strojírenství pro Vás zajistíme kompletní strojírenskou výrobu dle Vaší specifikace a výkresové dokumentace.

Již mnoho let zastupujeme kvalitní české strojírenské firmy, které jsou schopny dostát požadavkům nejvyšší kvality. Obchodně zastupujeme strojírenské firmy, které pro nás vyrábí díly a komponenty k montáži VMC, VTL strojů. Věnujeme se především malosériové výrobě přesných nebo složitých dílů a komponentů. Jsme schopni zajistit i kompletní montáž obráběcích a jiných strojů.

Naše společnost dále nakupuje a prodává obráběcí a tvářecí stroje, kovové materiály, ocel, nerez, niklové oceli, titan, slitiny hliníku a nekovové materiály.



<<